Email us at info@kopakan.nl

100% is binnen!

Wat een heerlijk begin van mijn week! Gisteravond kreeg ik twee keer fantastisch nieuws.. Eerst een mailtje van mijn projectcoach Enko. Get it Done had geld over van Fashion Bash 2012. De 2e editie hiervan in december was weer een groot succes. Bekijk het filmpje hierboven om te zien wat Fashion Bash is. Omdat Fashion Bash ook een mode event is, paste mijn project er goed bij. Maar liefst €1500 is er bijgeschreven. Dankjewel Get it Done en Fashion Bash!

Toen ineens was er nog maar €220 nodig om het doel van €4000 te bereiken en dezelfde avond kreeg ik ineens een mailtje waaruit bleek dat het bedrag rond is.

Sponsoring

Ondanks dat ik nu veel beter kan slapen, ben ik er nog niet helemaal. Om alle doelen in het plan te kunnen bereiken in de drie maanden dat ik bij de Samaritan Trust werk, is er nog een bedrag van €5000,- nodig. Alle eerder geplande acties gaan dus door en sponsoren mogen zich nog steeds melden!

Wijnproeverij 2 mei

In samenwerking met Alex van der Linden van Kwestie van Smaak organiseer ik op donderdagavond 2 mei van 19.00 tot 22.00 een wijnproeverij. In ruil voor een donatie van €10 mag je alle wijnen proeven die Alex aanbied en daarbij krijg je kundig advies en staat er een heerlijk hapje voor je klaar. Van elke fles wijn die je na het proeven besteld bij Alex gaat er ook nog €1 naar het project. Dus kom langs en proef mee.

Kwestie van Smaak is de nieuwe wijn en whiskey winkel van Alex in Tolsteeg. In de winkel aan de Briljantlaan 5 vind je voor elk budget lekkere wijnen en goede whiskeys.

Vrijmarkt

Tijdens koninginnenacht en koningsdag in Utrecht vind er altijd de gezellige vrijmarkt plaats. Dit jaar ben ik er ook met vrienden te vinden en doen we er alles aan om zo veel mogelijk geld op te halen voor de jongeren in Malawi. We gaan er spullen verkopen, henna tattoo’s zetten, tasjes bedrukken en nog meer!

Heb jij nog spullen die je niet meer nodig hebt, laat het gerust weten, dan haal ik het op en verkoop ik het tijdens de vrijmarkt voor Fashion Skills Malawi!

 

Ander nieuws over Get Fashion Skills Malawi Done

Update Fashion Skills Malawi

Van onze partner Byounique kregen we de volgende update over de voortgang in Mikuyu Prison, Zomba.
Read more

Proosten op het vervolg!

De zomer is voorbij en Malawi ligt alweer ver achter ons. Het was een succesvolle tweede editie. Na een gezamenlijke start van twee weken trainen bij Green Malata in Luchenza zijn alle trainers weer terug gegaan naar hun eigen stek. De combinatie van het gezamenlijk aftrappen en daarna individueel weer verder werkte super! Elkaar inspireren en van elkaar leren. Read more

Fashion Skills Malawi part 2

Maandag 21 juli landde mijn vliegtuig in Blantyre voor ronde 2 van Fashion Skills Malawi. Het project ziet er dit jaar heel anders uit dan vorig jaar. Dat begint al bij de reden waarom ik weer gegaan ben. Read more

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien