Email us at info@kopakan.nl

Artshake in de steigers voor Mattia

Het is bijna zover, we staan op het punt te beginnen met Artshake! 23 mei komt de eerste kunstenaar aan in Utrecht!

Mattia Campo Dall’Orto (IT) komt naar de Saffier om daar met alle bewoners van de Saffier te werken. Hij zal tussen 23 mei en 1 juli ontmoeten, ontwerpen en zijn stempel fysiek op het gebouw achter te laten. Hij maakt namelijk een muurschildering aan de buitenzijde van het pand. Wil je vast ideeën van zijn werk? Ga dan naar: http://www.mattiacampodallorto.it/

Nu zijn we nog van alles aan het regelen en organiseren, zodat zijn kunstwerk straks op de muur komt. Misschien kan je helpen.
We zoeken:

  • Meubels, inrichting voor zijn woonruimte
  • Een hoogwerker voor de muurschildering (reikwijdte 20 meter hoogte)
  • Kennis over de geschiedenis van verzorgingshuis Tolsteeg, oude beelden
  • Vrijwilligers voor tijdens het verblijf, voor alle activiteiten en bijvoorbeeld het tolken van Engels naar Nederlands.

Mattia verblijft voor zes weken in de Saffier, als onderdeel van Artshake. Na Mattia komen er nog twee kunstenaars richting de Saffier, in het najaar en in het voorjaar!
Wij hebben er al zin in!

Meer info, wil je helpen of heb je een andere vraag?
Je kan mailen naar

Linda Rosink: linda@kopakan.nl
Barbara van Beers: zeghet@barbaravanbeers.nl

Ander nieuws over Artshake

Jaarverslag 2018

Ons jaarverslag is online! Lees mee over alles dat we ondernamen in 2018.

Alle resultaten van Artshake

Het was een bijzonder en bewogen jaar in de Saffier! Kopa is erg blij om met Artshake bij te hebben kunnen dragen aan een positiever woonsfeer. Drie kunstenaars maakten mooie werken en droegen bij aan het werken aan een nieuwe sociale structuur! Alle resultaten zijn nu hier te zien!

De fotografische portretten zijn gemaakt door Edurne Herran. De geometrische schilderingen zijn van Caroline Derveaux-Berté. De muurschildering en getekende portretten zijn van Mattia Campo Dall’Orto.

 

Dokter worden na je 70e, met je Andere IK is alles mogelijk!

Wie of wat zou je graag willen zijn? Of wat is juist je grootste tegenpool? De zoektocht naar de alter-ego’s is afgerond in de Saffier. Kunstenares Edurne Herrán nodigt de bewoners uit om over de bovenstaande vragen na te denken. De antwoorden die ze kreeg legde ze vast in mooie en ontwapenende fotografische portretten. Read more

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien