Email us at info@kopakan.nl

Dag Martine en Frouke, dankjewel voor alles

Na een bewogen jaar van Artshake in de Saffier zit de stage van Frouke en Martine er nu toch echt op! Ze nemen even afscheid van jullie.

Martine

Na stage gelopen te hebben bij Artshake heb ik veel geleerd over mezelf. Artshake heeft mij uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen. Ik heb veel activiteiten georganiseerd waar ik trots op ben. Bijvoorbeeld de drie workshops beeldhouwen. Samen met de mensen uit de wijk hebben we een gezamenlijk kunstwerk gemaakt die nu te zien is in het gebouw de Saffier. Het kunstwerk bestaat uit klei-oren, voorwerpen van ijzerdraad en gekleurd kaarsvet. Voordat ik deze workshop ging geven was ik erg onzeker en durfde ik nog niet zoveel risico te nemen. Het geven van deze workshop liet mij zien dat risico’s ook goed kunnen zijn en ervoor zorgen dat ik uitgedaagd word. Verder heeft Artshake mij een inzicht gegeven in de bewoners van de Saffier en hoe ze met elkaar omgaan. Dit vond ik erg interessant omdat ikzelf ook een bewoner van de Saffier ben. Ik ben nu met een project begonnen genaamd de Creatieve werkplaats. Dit project zal ik na mijn stage door blijven zetten.

Frouke

De stage bij Kopa zit er alweer op. De tijd is omgevlogen! Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij de Saffier waar ik op een mooie manier contact heb mogen maken met mensen van mijn leeftijd en ouderen. Tijdens mijn stage heb ik geleerd hoe ik workshops op kan zetten en hoe ik aan het werk kan gaan met verschillende mensen en doelgroepen. Erg leerzaam dus!

Ik neem deze ervaringen dan ook allemaal mee naar mijn verdere schoolcarrière.

Bedankt!

Wij zijn heel blij met de hulp die we gekregen hebben van Frouke en Martine. Dames, heel veel succes met jullie verdere studie, kom nog eens langs 🙂

Ander nieuws over Artshake

Dag Martine en Frouke, dankjewel voor alles

Na een bewogen jaar van Artshake in de Saffier zit de stage van Frouke en Martine er nu toch echt op! Ze nemen even afscheid van jullie. Read more

Alle resultaten van Artshake

Het was een bijzonder en bewogen jaar in de Saffier! Kopa is erg blij om met Artshake bij te hebben kunnen dragen aan een positiever woonsfeer. Drie kunstenaars maakten mooie werken en droegen bij aan het werken aan een nieuwe sociale structuur! Alle resultaten zijn nu hier te zien!

De fotografische portretten zijn gemaakt door Edurne Herran. De geometrische schilderingen zijn van Caroline Derveaux-Berté. De muurschildering en getekende portretten zijn van Mattia Campo Dall’Orto.

 

Dokter worden na je 70e, met je Andere IK is alles mogelijk!

Wie of wat zou je graag willen zijn? Of wat is juist je grootste tegenpool? De zoektocht naar de alter-ego’s is afgerond in de Saffier. Kunstenares Edurne Herrán nodigt de bewoners uit om over de bovenstaande vragen na te denken. De antwoorden die ze kreeg legde ze vast in mooie en ontwapenende fotografische portretten. Read more

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien