Email us at info@kopakan.nl

Doe mee aan de workshops!

Imbali is gestart in de Bouwspeeltuin Fort Luna. De eerste week zit er al bijna weer op, hieronder zie je alvast wat van het proces dat de deelnemers doorlopen. Voor iedereen die dit nu moet missen door een drukke werkweek of doordat de cursus vol is. Je kan nu alsnog een klein graantje meepikken van dit bijzondere event.

Vanaf volgende week gaan ook de workshops van start. We hebben voor kinderen uit de wijk workshops gepland op de woensdagmiddagen vanaf 13.30 tot 15.30. Volwassenen zijn welkom op de dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30.

De workshops zijn los van elkaar te volgen en zijn niet perse een serie, elke keer zorgen we ervoor dat je met iets moois naar huis gaat.

Info

Volwassenen: Dinsdagavond van 19.30 tot 21.30
Kosten 10,00 euro, te voldoen op de avond zelf
24 juni: Tas bedrukken met blockprint techniek
1 juli: Tie-Dye tasjes
8 juli: Pimp je kleding, neem oude kleding mee en geef deze een update!

Kinderen: Woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30
Kosten: gratis – workshop geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
25 juni: Tasjes bedrukken met blockprint techniek
2 juli: Tie-Dye tasjes
9 juli: Verassing!

Aanmelden?

Lijkt het je leuk om je te laten inspireren door Connie en Lungani, nieuwe technieken te leren en nieuwe buurtbewoners te ontmoeten? We nodigen je graag uit je aan te melden. Dit kan je doen door een email te sturen naar linda@kopakan.nl met daarin je naam, adres, leeftijd en motivatie.

Vragen? Bel gerust met Linda Rosink op 06-40813116

Mode en animatie in Johannesburg

Van 5 november tot 7 december waren we er even tussenuit. Manja en Linda hebben op uitnodiging van Imbali, een collega organisatie in Johannesburg, een maand les gegeven aan de studenten van Imbali. Read more

Kopa viert eerste jubileum: 1234.5.6

Soms, tussen alle lopende projecten, is het als organisatie tijd om even stil te staan en terug te blikken. Ruim drie jaar geleden in januari zaten Linda, Manja, penningmeester Mayke en onze eerste voorzitter en secretaris  bij de notaris om stichting Kopa formeel op te richten. Maar winterdagen zijn koud en we hebben gerekend tot we de perfecte vrijdag hadden om een jubileum te vieren. Waarom niet vieren dat we 1-2-3-4- dagen bestaan op de 5ee van de 6e maand? Read more

Imbali is mede dankzij de volgende partners tot stand gekomen:

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien