Email us at info@kopakan.nl

Geef me de vijf!

Kopa bestaat vijf jaar en we trakteren!

Het lijkt gisteren dat we Kopa oprichtten, de tijd vliegt. Intussen zijn we uitgegroeid tot een volwassen organisatie met projecten waar we trots op zijn. Dat vieren we door vijf gratis brainstormsessies weg te geven.

Ons werk bestaat uit analyseren, verbinden, doorzetten, slijpen, ontwikkelen, vormgeven, aanjagen en waarmaken. Pingpongen noemen we het, als we op hoog tempo van gedachten wisselen, en zo ideeën laten ontstaan. Denken in mogelijkheden, oude en nieuwe partners linken en initiatief nemen, daar krijgen we energie van. De schoonheid van deze processen zit in het moment dat radertjes in elkaar klikken en alles op zijn plek valt.

Winnen?

We nodigen je uit ons raderwerk aan te zetten. Geef ons je vraag, je probleem of je schurende kwestie. Laten we samen sparren boven een kop koffie. We selecteren vijf vragen, die een gratis brainstormsessie van een uur krijgen. Mail je vraag voor 30 april naar info@kopakan.nl met het onderwerp: Geef me de vijf!

Neem een duik!

Verder lees en bekijk je hier al het moois van onze activiteiten van de afgelopen vijf jaar. Elk project zie je hieronder in de portfolio, met daar bij info over wat we deden en met wie. Klik op de foto hieronder om een korte beschrijving te lezen en de foto’s te bekijken.

Veel kijkplezier!

Onze partners

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien