Email us at info@kopakan.nl

Getting closer!! 50% binnen en een nieuwe sponsor

We zijn alweer heel wat verder met de planning! De inentingen zijn gehaald, de tickets geboekt en zo komt Malawi steeds dichterbij!

Training

Afgelopen weekend kreeg ik een training van Edukans. Onderwerpen waren projectmatig werken in het buitenland, gesprekstechnieken zoals de World Teacher Dialogue en interculturele communicatie. Leuk was vooral om twee andere docenten te ontmoeten die beide ook drie maanden gaan werken in het noorden van Malawi, fijn om ideeën uit te wisselen en elkaar te leren kennen.

Geslaagde feestjes

Zoals al eerder gezegd op dit blog was ik afgelopen maand ook een paar keer te vinden op feestjes. Zo was ik bij Fred en Guus met een flinke klodder mode, samen met Barbara een avond aan met  de canvastassen en verkocht ik bij Nachtspoor de oorbellen en sleutelhangers samen met Laura Bolle. Eerstvolgende partij op de planning is het feestje tijdens Koning(inne)nacht en dag. Ook daar gaan we van allerlei leuke dingen doen op de vrijmarkt! Je komt ons vanzelf tegen met de banner.

50% binnen!

De crowdfunding via Get it Done loopt hard door, nu al meer dan 50 procent binnen, namelijk €2200. Met nog €1800 te gaan en nog vijf weken tot vertrek moeten we wel even gaan knallen. Hiervoor ben ik nu bezig met allerlei activiteiten! Daarover binnenkort meer..Voor nu kan je alvast de flyer bij dit bericht downloaden en verspreiden onder je kennissen, vrienden en familie en natuurlijk zelf doneren als je dat nog niet gedaan hebt!

Emmaus Utrecht is nieuwe sponsor

Superblij ben ik met de gift van de Emmaus in Utrecht. De kringlooporganisatie besteed haar winst altijd aan goede doelen. Gelukkig mag ik me nu in hun rijtje doelen aansluiten. Binnenkort staan er in hun winkels ook infoborden over mijn project. Leuk!

Mocht je nog vragen hebben, reageer dan gerust en stel je ze hieronder of mail naar linda@kopakan.nl

 

Ander nieuws over Get Fashion Skills Malawi Done

Update Fashion Skills Malawi

Van onze partner Byounique kregen we de volgende update over de voortgang in Mikuyu Prison, Zomba.
Read more

Proosten op het vervolg!

De zomer is voorbij en Malawi ligt alweer ver achter ons. Het was een succesvolle tweede editie. Na een gezamenlijke start van twee weken trainen bij Green Malata in Luchenza zijn alle trainers weer terug gegaan naar hun eigen stek. De combinatie van het gezamenlijk aftrappen en daarna individueel weer verder werkte super! Elkaar inspireren en van elkaar leren. Read more

Fashion Skills Malawi part 2

Maandag 21 juli landde mijn vliegtuig in Blantyre voor ronde 2 van Fashion Skills Malawi. Het project ziet er dit jaar heel anders uit dan vorig jaar. Dat begint al bij de reden waarom ik weer gegaan ben. Read more

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien