Email us at info@kopakan.nl

Hello Marielle

Na het versturen van onze Call for Artists in Ierland in December hebben we veel reacties gekregen van geïnteresseerde kunstenaars voor Artshake. Barbara en Linda hebben een shortlist gemaakt van vier kunstenaars en deze uitgenodigd voor een gesprek in Dublin op 22 februari.

Na uitgebreid overleg hebben de beeldend kunstenaar gevonden voor onze tweede editie van Artshake.

Marielle McLeman (Schotland, 1976)

We zijn erg enthousiast over haar beeldende werk en haar plannen voor de residency. Als alles goed gaat hopen we haar eind 2014 in een Utrechtse wijk te mogen uitnodigen.

———

After posting our Call for visual artists in Ireland in December we received many reactions of interested artists to join our Artshake program. Barbara and Linda shortlisted four artists and arranged to meet them in Dublin on the 22nd of Februari.

After carefull deliberation we have found the visual artist for our second edition of Artshake.

Marielle McLeman (Scotland, 1976)

We were very enthusiastic about her visual work and her plans for the residency. If all goes accordingly to plan, we hope to invite her to Utrecht late 2014 for her residency.

Ander nieuws over Artshake

Jaarverslag 2018

Ons jaarverslag is online! Lees mee over alles dat we ondernamen in 2018.

Alle resultaten van Artshake

Het was een bijzonder en bewogen jaar in de Saffier! Kopa is erg blij om met Artshake bij te hebben kunnen dragen aan een positiever woonsfeer. Drie kunstenaars maakten mooie werken en droegen bij aan het werken aan een nieuwe sociale structuur! Alle resultaten zijn nu hier te zien!

De fotografische portretten zijn gemaakt door Edurne Herran. De geometrische schilderingen zijn van Caroline Derveaux-Berté. De muurschildering en getekende portretten zijn van Mattia Campo Dall’Orto.

 

Dokter worden na je 70e, met je Andere IK is alles mogelijk!

Wie of wat zou je graag willen zijn? Of wat is juist je grootste tegenpool? De zoektocht naar de alter-ego’s is afgerond in de Saffier. Kunstenares Edurne Herrán nodigt de bewoners uit om over de bovenstaande vragen na te denken. De antwoorden die ze kreeg legde ze vast in mooie en ontwapenende fotografische portretten. Read more

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien