Email us at info@kopakan.nl

Imbali onderneemt

Imbali leert je nieuwe technieken om textiel te bewerken. Deze technieken kan je na de cursus goed inzetten om producten van textiel te maken en eventueel te verkopen. Om je hierbij te ondersteunen willen we tijdens de cursus ook aandacht besteden aan mogelijke manieren om met textiel en mode verder te werken. Met deze  wil Imbali inspringen op de huidige trend van het zelf maken en verkopen van producten. Denk hierbij aan de Zelfgemaakte Markt waar allerlei ondernemers hun eigen gemaakte waar verkopen of aan Etsy een online marktplaats waar mensen hun producten kunnen verkopen.

Om je hier wat ideeën over te geven zal er tijdens de training op meerdere momenten aandacht besteed worden aan ondernemerschap. We hebben hiervoor al eerste contacten gelegd met verschillende organisaties. Denk hierbij aan presentaties van bijvoorbeeld Hotzo, de ondernemersclub uit Utrecht Zuid en Enactus, een studentenorganisatie met meerdere sociale ondernemingen.

Het kan ook zijn dat je graag verder wilt met textiel en ontwerpen maar niet als ondernemer, ook daarover zullen we met je meedenken over hoe dit aan te pakken. We kennen vele organisaties en ontwerpers die in Utrecht actief zijn met mode, textiel en vormgeving. Misschien kunnen we je helpen een link te leggen.

 

Mode en animatie in Johannesburg

Van 5 november tot 7 december waren we er even tussenuit. Manja en Linda hebben op uitnodiging van Imbali, een collega organisatie in Johannesburg, een maand les gegeven aan de studenten van Imbali. Read more

Kopa viert eerste jubileum: 1234.5.6

Soms, tussen alle lopende projecten, is het als organisatie tijd om even stil te staan en terug te blikken. Ruim drie jaar geleden in januari zaten Linda, Manja, penningmeester Mayke en onze eerste voorzitter en secretaris  bij de notaris om stichting Kopa formeel op te richten. Maar winterdagen zijn koud en we hebben gerekend tot we de perfecte vrijdag hadden om een jubileum te vieren. Waarom niet vieren dat we 1-2-3-4- dagen bestaan op de 5ee van de 6e maand? Read more

Imbali is mede dankzij de volgende partners tot stand gekomen:

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien