Email us at info@kopakan.nl

Kinderen van de JazzSingel

Vandaag was de eerste workshop voor de kids uit de onderbouw van de JazzSingel! Zij kwamen naar de Nomads in Residence om daar de workshop te volgen. Zij tekenden net als Sofie hun route door de wijk van school naar huis. Wat zien ze elke dag, wat valt ze op en hoe beleven zij de wijk.

De resultaten zie je hier alvast een beetje, maar volgende week vrijdag bij de manifestatie zijn ze in het echt te bewonderen tijdens de manifestatie vrijdag 22 maart van 12.45 tot 14.15. Komen jullie ook?

Ander nieuws over Artshake

Jaarverslag 2018

Ons jaarverslag is online! Lees mee over alles dat we ondernamen in 2018.

Alle resultaten van Artshake

Het was een bijzonder en bewogen jaar in de Saffier! Kopa is erg blij om met Artshake bij te hebben kunnen dragen aan een positiever woonsfeer. Drie kunstenaars maakten mooie werken en droegen bij aan het werken aan een nieuwe sociale structuur! Alle resultaten zijn nu hier te zien!

De fotografische portretten zijn gemaakt door Edurne Herran. De geometrische schilderingen zijn van Caroline Derveaux-Berté. De muurschildering en getekende portretten zijn van Mattia Campo Dall’Orto.

 

Dokter worden na je 70e, met je Andere IK is alles mogelijk!

Wie of wat zou je graag willen zijn? Of wat is juist je grootste tegenpool? De zoektocht naar de alter-ego’s is afgerond in de Saffier. Kunstenares Edurne Herrán nodigt de bewoners uit om over de bovenstaande vragen na te denken. De antwoorden die ze kreeg legde ze vast in mooie en ontwapenende fotografische portretten. Read more

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien