Email us at info@kopakan.nl

Nog één dag en dan…

Ik blog vandaag nog vanuit de woonkamer in het regenachtige Utrecht.

Morgen om kwart over elf stijgt mijn vliegtuig op. Het gaat echt gebeuren, blantyre, de modeopleiding en drie maanden werken bij de Samaritan Trust.

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie steun aan het project, mede door jullie donaties, tijd en advies kan ik in Malawi hopelijk veel bereiken en ben ik goed voorbereid!

Zoals beloofd houd ik straks een blog bij en kun je via facebook op de hoogte blijven van alle successen, avonturen en ook vast eventuele frustraties. Voor nu alvast een artikel uit het AD van vandaag en een uit het magazine Thuis over Fashion Skills Malawi.

Ik heb er heel veel zin in, ben een beetje nerveus en hoop jullie na augustus weer te zien of spreken, tot dan.

Nogmaals bedankt!!!

Groetjes Linda

Ander nieuws over Get Fashion Skills Malawi Done

Update Fashion Skills Malawi

Van onze partner Byounique kregen we de volgende update over de voortgang in Mikuyu Prison, Zomba.
Read more

Proosten op het vervolg!

De zomer is voorbij en Malawi ligt alweer ver achter ons. Het was een succesvolle tweede editie. Na een gezamenlijke start van twee weken trainen bij Green Malata in Luchenza zijn alle trainers weer terug gegaan naar hun eigen stek. De combinatie van het gezamenlijk aftrappen en daarna individueel weer verder werkte super! Elkaar inspireren en van elkaar leren. Read more

Fashion Skills Malawi part 2

Maandag 21 juli landde mijn vliegtuig in Blantyre voor ronde 2 van Fashion Skills Malawi. Het project ziet er dit jaar heel anders uit dan vorig jaar. Dat begint al bij de reden waarom ik weer gegaan ben. Read more

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien