Email us at info@kopakan.nl

Op klompen, slootjes springend en zeker niet met de auto.

Alweer de laatste week van Artshake, wat gaat het toch snel en wat is het toch leuk! Afgelopen weekend hebben we leuk bezoek gehad, vandaag zijn we zelf weer op pad gegaan voor ons tweede bezoek aan de Klimroos.De les begon met Sofie die vertelde hoe het ging met haar werk, hoe het wandelen ging en hoeveel kinderen ze al had ontmoet in haar Nomads. Daarna was het de beurt aan Dirk, hij mocht vertellen hoe hij vroeger altijd naar school liep. Op klompen, slootjes springend en zeker niet met de auto! De kinderen mochten daarna een tekening maken van iets wat ze meemaakten onderweg naar school, wat gebeurt er nou als je elke dag op die zelfde weg loopt, wie kom je tegen, wat valt je op? Met die vragen gingen ze druk aan de slag om hun verhaal te verbeelden. Daarna mochten ze fantaseren over wat er dan misschien 50 of 100 jaar eerder zou kunnen zijn gebeurd op hun route. Was die route er al wel en zo niet, wat was er dan wel?

Die resultaten zijn mooie bordjes geworden met hun beeld van nu en hun beeld van vroeger. De bordjes zijn in de wijk geplaatst in de straten waar de kinderen wonen. In de plattegrond, via de link hieronder, zijn alle locaties aangegeven, ga lekker op speurtocht, zoek de bordjes en zie wat er allemaal beleefd wordt in de wijk!

Plattegrond Google Maps

Ander nieuws over Artshake

Jaarverslag 2018

Ons jaarverslag is online! Lees mee over alles dat we ondernamen in 2018.

Alle resultaten van Artshake

Het was een bijzonder en bewogen jaar in de Saffier! Kopa is erg blij om met Artshake bij te hebben kunnen dragen aan een positiever woonsfeer. Drie kunstenaars maakten mooie werken en droegen bij aan het werken aan een nieuwe sociale structuur! Alle resultaten zijn nu hier te zien!

De fotografische portretten zijn gemaakt door Edurne Herran. De geometrische schilderingen zijn van Caroline Derveaux-Berté. De muurschildering en getekende portretten zijn van Mattia Campo Dall’Orto.

 

Dokter worden na je 70e, met je Andere IK is alles mogelijk!

Wie of wat zou je graag willen zijn? Of wat is juist je grootste tegenpool? De zoektocht naar de alter-ego’s is afgerond in de Saffier. Kunstenares Edurne Herrán nodigt de bewoners uit om over de bovenstaande vragen na te denken. De antwoorden die ze kreeg legde ze vast in mooie en ontwapenende fotografische portretten. Read more

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien