Email us at info@kopakan.nl

Studenten GLU maken huisstijl Artshake en meer.

In een samenwerking met het Grafisch Lyceum Utrecht heeft Kopa als opdrachtgever verschillende producten laten ontwerpen door de studenten uit het 1e, 2e en 3e jaar.

In het kader van Wij Zijn De Wijk organiseert het Grafisch Lyceum elk jaar een maand lang externe opdrachten voor haar studenten. Zo doen de studenten meteen praktijkervaring op in het omgaan met opdrachtgevers.

Voor Artshake werd uiteindelijk gekozen voor de ontwerpen van Artemi Koot en Esmeralda Engels. Zij maakten een mooie strakke vormgeving, voor het logo en voor posters en kaarten. De eerste kaarten zijn hiervoor al naar de drukker! De kaart zie je alvast in de afbeeldingen bij dit bericht.

Kopa had ook andere opdrachten: 1. Ontwerp een promotie artikel. In deze opdracht werd gekozen voor een ontwerp van Jim de Klaver. Hij gebruikte het logo van Kopa en bracht daar speelse elementen in aan, binnenkort meer hierover.

2. Voor onze leskisten die we ontwikkelen voor Cultuureducatie met Kwaliteit willen we graag een typetje. Emma van Ommeren kwam hiervoor met het meest toepasselijke figuur. Ook deze wordt binnenkort bekendgemaakt.

 

 

Ander nieuws over Artshake

Jaarverslag 2018

Ons jaarverslag is online! Lees mee over alles dat we ondernamen in 2018.

Alle resultaten van Artshake

Het was een bijzonder en bewogen jaar in de Saffier! Kopa is erg blij om met Artshake bij te hebben kunnen dragen aan een positiever woonsfeer. Drie kunstenaars maakten mooie werken en droegen bij aan het werken aan een nieuwe sociale structuur! Alle resultaten zijn nu hier te zien!

De fotografische portretten zijn gemaakt door Edurne Herran. De geometrische schilderingen zijn van Caroline Derveaux-Berté. De muurschildering en getekende portretten zijn van Mattia Campo Dall’Orto.

 

Dokter worden na je 70e, met je Andere IK is alles mogelijk!

Wie of wat zou je graag willen zijn? Of wat is juist je grootste tegenpool? De zoektocht naar de alter-ego’s is afgerond in de Saffier. Kunstenares Edurne Herrán nodigt de bewoners uit om over de bovenstaande vragen na te denken. De antwoorden die ze kreeg legde ze vast in mooie en ontwapenende fotografische portretten. Read more

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien