Email us at info@kopakan.nl

Tasjes en scharen voor Get it Done, al 25% binnen!

We gaan los met allerlei tofs rondom Get Fashion Skills Malawi DONE! De komende tijd zijn we op allerlei manieren en met allerlei acties op feestjes, markten en partijen.

Tasjes op het Dagverblijf

Op 16 februari gingen we los op het Dagverblijf, een superfijn feestje in de VLLA in Amsterdam. Op dit feestje stond Linda met Eva Slierendrecht van Vitamine Blij druk te drukken op oldskool canvas tassen. Met sjablonen, verfrollers en textielverf werden alle tasjes bewerkt tot superleuke, unieke tassen. Ook konden de bezoekers zelf losgaan met papier en schaar om hun eigen prints te maken en drukken. Wat een lol en energie hadden de bezoekers.

Schaar om schaar – naaimachine om naaimachine

Ik mocht bij Sofie Groot Dengerink van de Snijzaak aan het werk om uit  mooie plexiglasplaten met haar lasercutter scharen en ander naaigerei te snijden. Deze scharen, naalden en knopen zijn allemaal bestemd om verkocht te worden als oorbellen, kettingen en sleutelhangers! Boven de titel zie je de eerste foto van de gesneden producten, binnenkort hier online ook met de prijzen en hoe je ze kan kopen. Omdat Sofie mij voor niets liet werken gaan ALLE opbrengsten naar scharen, naaimachines en fournituren voor het project in Malawi!

Fred en Guus en het Nachtspoor

De komende tijd kan je mij, de tasjes en de oorbellen, sleutelhangers en kettingen vinden op de volgende feestje en markten:

Vrijdag 1 maart: 17.00 tot 23.00 bij Fred en Guus met een flinke klodder mode!
Van Brammendreef 159, Utrecht

Vrijdag 15 maart: 17.00 tot 24.00 bij Nachtspoor
Het Spoorwegmuseum Utrecht, Maliebaanstation, Utrecht

Tot DAN!

 

Ander nieuws over Get Fashion Skills Malawi Done

Update Fashion Skills Malawi

Van onze partner Byounique kregen we de volgende update over de voortgang in Mikuyu Prison, Zomba.
Read more

Proosten op het vervolg!

De zomer is voorbij en Malawi ligt alweer ver achter ons. Het was een succesvolle tweede editie. Na een gezamenlijke start van twee weken trainen bij Green Malata in Luchenza zijn alle trainers weer terug gegaan naar hun eigen stek. De combinatie van het gezamenlijk aftrappen en daarna individueel weer verder werkte super! Elkaar inspireren en van elkaar leren. Read more

Fashion Skills Malawi part 2

Maandag 21 juli landde mijn vliegtuig in Blantyre voor ronde 2 van Fashion Skills Malawi. Het project ziet er dit jaar heel anders uit dan vorig jaar. Dat begint al bij de reden waarom ik weer gegaan ben. Read more

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien