Email us at info@kopakan.nl

algemeen bestuurslid

Samen met een aantal mensen en organisaties werk ik voortdurend en met veel plezier aan een missie: het versterken van de rol van kunst in samenleving en organisatie, en het versterken van de positie van kunst en kunstenaars.

Kunst levert een belangrijke bijdrage aan individuele en collectieve ontwikkeling. De ontwikkeling van waarden, van een attitude. Van kritisch, onafhankelijk en autonoom zijn en tegelijk in verbinding met je omgeving. Van sociaal zijn, open en aandachtig. Kunst toont ons steeds ongekende mogelijkheden die ontstaan uit het benutten van creatieve intelligentie. We kunnen deze creativiteit in ons ontwikkelen en leren toepassen in allerlei aspecten van werk en leven. Op scholen gebeurt dat nog te weinig,

Kunst nodigt kinderen uit tot spelen, ontdekken, experimenteren, tot ontdekken wat je niet kunt weten. Kunst wakkert je creativiteit aan en maakt dat je gevoelig, flexibel, open en dynamisch in het leven kunnen staan. En dat is zóóó 21ste eeuws!

Daarom draag ik graag bij aan Kopa als algemeen bestuurslid, door Kopa te helpen zich te ontwikkelen, als klankbord te dienen. En door met het bestuur een stevige basis te bieden. Want als geen andere organisatie heeft Kopa oog voor ontwikkeling op de lange termijn en weet ze creatief, prikkelen en uitnodigend bij te dragen aan de ontwikkeling van creatieve intelligentie.

Volg Diane op haar blog


Bekijk het werk van Diane op haar site


Link met Diane op Linked-In

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien