Email us at info@kopakan.nl
Voorzitter

Mijn carriere als (freelance) arbeidsjurist, loopbaancoach, trainer en auteur-in-spe was niet mogelijk geweest zonder het fantastische kunst- en cultuuuronderwijs op mijn basisschool.

Dat gaf mij vervolgens de ruimte en het vertrouwen om mijn eigen pad te kiezen. Kopa zet zich onder meer in dat basisschoolleerlingen van nu, middels kwalitatief hoogwaardige kunsteducatie, klaar zijn voor de wereld van morgen.

In een wereld waar vaak nadruk ligt op intellectuele prestaties is gelukkig ook steeds meer ruimte voor verbeelding, fantasie en creativiteit. De waarde hiervan wordt helaas nog onderschat. Onterecht, want voor het samen leven en het begrijpen van onze steeds complexere maatschappij is het essentieel dat we verbindigen kunnen zien en ook samen beleven. Kunst en cultuur in onderwijs en zomaar ergens in de samenleving zorgt hiervoor. Kopa draagt hier op geheel eigen en creatieve wijze aan bij.

Het team van Kopa bestaat uit drie geweldige vrouwen: Linda, Manja en Elianne. Als voorzitter van Kopa vind ik het een eer om, samen met het stichtingsbestuur, hen met raad en daad te mogen ondersteunen.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien