Email us at info@kopakan.nl

UITNODIGING Wijnproeverij 2 mei

Aanmelden kan (niet verplicht) via het event op facebook!

Wijnproeverij event

Proef wijn, koop wijn en help zo straatjongeren in Malawi aan de skills om geld te verdienen als kleermaker in Blantyre.

Tussen 19.00 en 22.00 is er een open inloop.
In ruil voor een donatie van €10,- kan je de wijnen van Kwestie van Smaak proeven. Je krijgt hierbij adviezen en proeftips van vinoloog Alex van der Linden.

Bestel je wijn? Per fles gaat er nog eens €1 naar Fashion Skills Malawi.

Op 12 mei vertrek ik naar Malawi om daar de opleiding Fashion Skills Malawi op te zetten samen met Anjiru van The Samaritan Trust. Om dit project tot een succes te maken hoop ik zoveel mogelijk geld op te halen om hiervan materialen, machines en andere leermiddelen te halen voor de jongeren.

Ander nieuws over Get Fashion Skills Malawi Done

Update Fashion Skills Malawi

Van onze partner Byounique kregen we de volgende update over de voortgang in Mikuyu Prison, Zomba.
Read more

Proosten op het vervolg!

De zomer is voorbij en Malawi ligt alweer ver achter ons. Het was een succesvolle tweede editie. Na een gezamenlijke start van twee weken trainen bij Green Malata in Luchenza zijn alle trainers weer terug gegaan naar hun eigen stek. De combinatie van het gezamenlijk aftrappen en daarna individueel weer verder werkte super! Elkaar inspireren en van elkaar leren. Read more

Fashion Skills Malawi part 2

Maandag 21 juli landde mijn vliegtuig in Blantyre voor ronde 2 van Fashion Skills Malawi. Het project ziet er dit jaar heel anders uit dan vorig jaar. Dat begint al bij de reden waarom ik weer gegaan ben. Read more

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien