Email us at info@kopakan.nl

Vacature voor stage communicatie / marketing

February 10, 2015
10 Feb 2015

Ben jij een commercieel talent en studeer je marketing of communicatie? Dan hebben wij een interessante stage of afstudeeropdracht voor je!

Stage – afstudeeropdracht (3e of 4e jaars)

Als stagiair kan je bij Kopa verwachten dat je met veel zelfstandigheid en eigen inbreng kan werken aan de opdrachten. De sfeer binnen Kopa is informeel, de werktijden onregelmatig en de plannen groots. We zoeken dan ook naar een student die zichzelf herkent in het volgende profiel:

 

• Zelfstandig

• Stressbestendig

• Flexibel

• Initiatiefrijk

• Originele ideeën

• Deelt de visie van Kopa

 

 

Wat biedt Kopa:

Op dit moment zoeken we een of meerdere studenten die (onder supervisie) zelfstandig een strategie uit kunnen werken om product en training voor docenten en basisscholen te vermarkten. Je brengt het netwerk in kaart, zoekt onverwachte ingangen, en ontwikkelt een marketingconcept. Dit betekent veel variatie in werkzaamheden, ruimte voor eigen leerdoelen en naar een duidelijk einddoel toewerken.Startdatum stage in overleg, afronding tot half juli 2015. Je kan reageren tot 15 maart door een motivatie en cv te sturen naar manja@kopakan.nl

Wie is Kopa:

Kopa zet zich in voor creativiteit in het onderwijs en in de samenleving. Werkvormen vanuit de kunst, mode en creatief vermogen zijn het gereedschap waarmee wij: Scholen ondersteunen bij het ontwikkelen van hun kunst en cultuuronderwijs, Europese kunstenaars verbinden aan wijken en haar bewoners, mensen verbinden, ondernemerschap stimuleren en het kleermakersvak overbrengen aan kwetsbare jongeren in Malawi.

Creativiteit is meer dan iets moois maken. Het is ook buiten de kaders denken, verbindingen leggen en mogelijkheden zien. Kern van creativiteit is voor ons dan ook durven proberen, mogen falen en van daaruit weer mooie ideeën laten ontstaan. Creativiteit is de basis van onze activiteiten en zowel doel als middel. Kopa gelooft namelijk dat van het ervaren van je eigen creativiteit een enorme kracht uitgaat, die je leert in mogelijkheden te denken en stimuleert om je eigen leven vorm te geven.

Als organisatie zijn we door onze kleine omvang daadkrachtig. We werken graag samen met partners in onze projecten. Dit vergroot het draagvlak en het bereik. We zijn doortastend, creatief en ondernemend in onze aanpak. Wij zien mogelijkheden, bevragen de bekende weg en gaan graag de uitdaging aan om te laten zien dat er veel kan.

Meer over de mensen van Kopa vind je op deze pagina.

Tags: , , , , , , , , ,
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien