Email us at info@kopakan.nl

Kopa zet zich in voor creativiteit, in het onderwijs en in de samenleving.

Creativiteit is meer dan iets moois maken. Het is ook buiten de kaders denken, verbindingen leggen en mogelijkheden zien. Kern van creativiteit is voor ons dan ook durven proberen, mogen falen en van daaruit weer nieuwe ideeën laten ontstaan. Creativiteit is de basis van onze activiteiten en zowel doel als middel. Kopa gelooft namelijk dat van het ervaren van je eigen creativiteit een enorme kracht uitgaat, die je leert in mogelijkheden te denken en stimuleert om je eigen leven vorm te geven.

In de zes jaar sinds haar oprichting heeft dit geleid tot mooie projecten, om daar een beter beeld van te krijgen kan je hier ons vijf-jaren-verslag geven. Hierin staat beschreven wat we in de eerste vijf jaar van ons bestaan allemaal deden.

Email: info@kopakan.nl
Postadres: Opaalweg 39, 3523 RK Utrecht
Bezoekadres: Saffierlaan 10, 3523 RC Utrecht

KVK: 54490235

IBAN: NL10TRIO0254652697

Kopa is opgericht in januari 2012. We zijn een organisatie zonder winstoogmerk.  Ons bestuur ontvangt geen verdiensten voor hun activiteiten, enkel gemaakte onkosten worden vergoed. Onze jaarverslagen, jaarrekeningen en statuten zijn openbaar en kunnen per mail opgevraagd worden.

Kopa gaat voorzichting om met de privacy van al haar contacten en netwerk. Hoe we dat doen kan je lezen in onze privacy verklaring. Deze kan je downloaden via onderstaande link.

Privacyverklaring-mei2018

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien