Email us at info@kopakan.nl

Werken bij Kopa!

Joehoe! Pas jij ook niet in een hokje? Wij zoeken de beste alleskunner voor de leukste werkplek van Utrecht. Iemand die midden in de creatieve chaos de boel op orde houdt.
Wij zoeken een orde schepper, organisator en een mee schrijver. Iemand die het leuk vind om mee te groeien binnen een klein team. Natuurlijk met een hart voor sociaal ondernemen en creativiteit. Loop je al warm?

Kopa?
Kopa maakt al 6 jaar de wereld een beetje mooier met creatieve concepten. We zijn in die tijd uitgegroeid tot een creatieve organisatie die een verschil maakt in drie gebieden; Op scholen, in de wijk en in de wereld. We zijn een stichting met een ondernemende werkwijze. Bij ons kan veel, initiatief wordt beloond met ruimte.
Op dit moment werken we veel in het basisonderwijs. We begeleiden scholen en de teams van leerkrachten bij het zelf dragen en uitvoeren van uitdagende kunstlessen. Dat doen we onder andere door het geven van voorbeeldworkshops, het ontwikkelen van een doorgaande leerlijn creatief vermogen, genaamd ‘Pionier!’ en het trainen van de teams leerkrachten.

wie ben je?
Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!
Onze heldin Pippi Langkous zei het al. Met een onderzoekende en open houding pak je alles aan. Je bent zelfstandig, enthousiast, creatief met een gezonde dosis oplossingskunst. Je durft zelf te proberen, maar bent ook niet bang om hulp te vragen als je er niet uit komt.
Processen zijn te gek, wanneer ze creatief zijn. Maar in ons kantoor alles in een proces of procedure proberen te vatten, past niet bij onze werkwijze. Wij blijven liever flexibel en zoeken iemand die de boel gewoon regelt. Iemand die zegt: ‘geef maar hier, het komt goed’. Iemand die het probleem al heeft opgelost voordat een ander het ziet. Iemand die we volledig kunnen vertrouwen, die attent is en nooit verjaardagen vergeet. Iemand die samen met ons de wereld nog weer iets mooier maakt.
Daarnaast help je ons met de ontwikkeling van een leerlijn bestaande uit leskisten met daarin creatieve lessen voor kinderen. Je schrijft lesplannen uit, bestelt het materiaal en bereid de lessen zo ver mogelijk voor, voor de leerkrachten in het basisonderwijs.

wat doe je?
• kantoorheld: je bent onmisbaar binnen de organisatie, handelt bestellingen af, regelt de voorraad, laat ons nooit zonder koffie zitten. Je houdt het kantoor netjes en bent attent.
• personal assistent: je ondersteunt Manja en Linda bij wat er op dat moment nodig is.
• project medewerker kunsteducatie: je ondersteunt in de ontwikkeling van onze kunst educatieve projecten en producten.

wat we vragen
• laat ons zien waarom jij denkt deze functie aan te kunnen, wat je al gedaan hebt is voor ons belangrijker dan diploma’s. Ervaring in het basisonderwijs en/of cultuureducatie is een pré.
• perfecte beheersing van het Nederlands, mondeling en schriftelijk
• flexibel inzetbaar – uren en vergoeding in overleg, we willen klein beginnen,
1 of 2 dagen per week en bij wederzijdse kriebels kan de functie uitgroeien.
• pré: ervaring met Adobe, Office, Trello en alle social media.
• je woont in (de regio) Utrecht

je reactie?
Mail je sollicitatie met motivatie, CV en foto voor 25 februari naar linda@kopakan.nl
Voor vragen kan je bellen met Linda Rosink: 0640813116

 

Ander nieuws over ons werk op de Pijlstaart, de JazzSingel en de Zeven Gaven

Inspireren en verontrusten

Om samen met onze onderwijspartners het nieuwe schooljaar in te luiden, organiseerde Kopa een inspiratiemiddag bij LE:EN. Met de mannen van Fountainheads en Suzan Lutke.  Read more

De Pijlstaart swingt

Kopa ondersteunt de Pijlstaart al vijf jaar bij het realiseren van hun cultuurprofiel, door uitdagende beeldende kunstprojecten, teamtrainingen en het samen ontwikkelen en implementeren van een doorgaande leerlijn creatief vermogen. Maar dit voorjaar zijn we een stapje breder gegaan! Read more

De JazzSingel danst

Voor de JazzSingel heeft Kopa dit voorjaar een partner uit Creatief Vermogen Utrecht  uitgenodigd: de Dansers.

Read more

Iedereen wist dat het niet kon totdat er iemand kwam die het niet wist!

In de intensieve samenwerking tussen Kopa en drie basisscholen wordt toegewerkt naar een leerlijn creatief vermogen die door de leerkrachten zelf uitgevoerd wordt.  Ze werken met De Pijlstaart, de Jazzsingel en de Zeven Gaven. Naar aanleiding van vragen vanuit de school ondersteunt Kopa op maat en introduceert bijvoorbeeld nieuwe materialen en technieken. Kopa werkt daarbij vanuit de beeldende kunsten in de breedste zin des woords. Kunstenaars, architectuur, mode of moeilijke vragen vormen de kapstok voor een creatieve ontdekkingsreis. Kopa daagt leerkrachten uit te werken met een helder kader, waarbinnen veel ruimte is voor de leerling en diens eigen creatieve proces.

Deze partnerschappen zijn onderdeel van Creatief Vermogen Utrecht. Voor meer info over het netwerk bezoek je de website. Je vind daar ook het webessay van Manja Eland.

Projectleiding: Linda Rosink | Manja Eland

Periode: 2013-2020

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien