Email us at info@kopakan.nl

Wij zijn open

Het was zondag een mooie dag en dat was te zien in het Maxima park, het was lekker druk. De Nomads was helemaal open geklapt, de wanden waren naar beneden, we waren open voor publiek. Veel nieuwsgierige mensen namen een kijkje, van ver, van dichtbij, sommigen kwamen zelfs vragen wat er gebeurde in de Nomads. Kinderen mochten ook vandaag hun route tekenen, van huis naar school. Zo waren er Ike met zijn vader en Iris met beide ouders die plaatsnamen aan de tafel. Enthousiast gingen ze aan het werk, konijnen, poorten en klapbanden werden allemaal op papier getekend met krijt en verf. Kijk maar eens naar de foto’s voor de mooie resultaten.

Ander nieuws over Artshake

Jaarverslag 2018

Ons jaarverslag is online! Lees mee over alles dat we ondernamen in 2018.

Alle resultaten van Artshake

Het was een bijzonder en bewogen jaar in de Saffier! Kopa is erg blij om met Artshake bij te hebben kunnen dragen aan een positiever woonsfeer. Drie kunstenaars maakten mooie werken en droegen bij aan het werken aan een nieuwe sociale structuur! Alle resultaten zijn nu hier te zien!

De fotografische portretten zijn gemaakt door Edurne Herran. De geometrische schilderingen zijn van Caroline Derveaux-Berté. De muurschildering en getekende portretten zijn van Mattia Campo Dall’Orto.

 

Dokter worden na je 70e, met je Andere IK is alles mogelijk!

Wie of wat zou je graag willen zijn? Of wat is juist je grootste tegenpool? De zoektocht naar de alter-ego’s is afgerond in de Saffier. Kunstenares Edurne Herrán nodigt de bewoners uit om over de bovenstaande vragen na te denken. De antwoorden die ze kreeg legde ze vast in mooie en ontwapenende fotografische portretten. Read more

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien