Email us at info@kopakan.nl

Artshake

De Saffier, een wooncentrum in Tolsteeg, krijgt bezoek. Gedurende een jaar komen er drie Europese kunstenaars zes weken wonen en werken in het pand. Dit zijn Artist-in-Residence verblijven. Dat betekent dat er door de kunstenaars gewoond en gewerkt wordt. Samen met de bewoners van de Saffier, jong en oud. Gedurende elk verblijf wordt er een creatief en gezellig programma georganiseerd. Zo kunnen de nieuwe buren elkaar leren kennen. Elk verblijf wordt afgesloten met een expositie van het gemaakte werk, van de kunstenaars en ook van de bewoners. Volg het blog hieronder om op de hoogte blijven!

De kunstenaars die komen zijn: Mattia Campo Dall’Orto (IT), Caroline Derveaux-Berté (FR), Edurne Herran (SP). Drukwerk

Projectleiding: Linda Rosink | Barbara van Beers

Pilot: maart 2013 / Project: 2016 – 2017 

Meer weten?

Partners, organisaties en pers: Linda Rosink, linda@kopakan.nl – 0640813116

Bewoners, vrijwilligers, geïnteresseerden: Barbara van Beers, zeghet@barbaravanbeers.nl – 0644688026

Jaarverslag 2018

Ons jaarverslag is online! Lees mee over alles dat we ondernamen in 2018.

Alle resultaten van Artshake

Het was een bijzonder en bewogen jaar in de Saffier! Kopa is erg blij om met Artshake bij te hebben kunnen dragen aan een positiever woonsfeer. Drie kunstenaars maakten mooie werken en droegen bij aan het werken aan een nieuwe sociale structuur! Alle resultaten zijn nu hier te zien!

De fotografische portretten zijn gemaakt door Edurne Herran. De geometrische schilderingen zijn van Caroline Derveaux-Berté. De muurschildering en getekende portretten zijn van Mattia Campo Dall’Orto.

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien