Webshop

Voor bestellingen van meer dan 1 product, stuur een mail naar linda@kopakan.nl.

Bij deze producten zitten verzendkosten in de prijs berekend. Zo voorkom je dat je meermaals verzendkosten betaald.

DENKfabriek

In de DENKfabriek lossen kinderen allerlei problemen op.

• Altijd een geplette boterham tijdens de lunch?

• Te weinig ruimte voor alle auto’s voor en na schooltijd?

• Teveel afval dat niet gesorteerd wordt?

Design Thinking is een ontwerpmethodiek om tot een praktische en creatieve oplossing te komen voor een probleem. Je ontwerpt een stap vooruit, je wil verbeteren ten opzichte van wat er al is. Tegelijkertijd besef je dat ontwerpen een iteratief proces is, dat betekent dat je de fases van Design Thinking telkens opnieuw kan doorlopen.

Prijs: 53,25 (inclusief BTW en verzending)

Chillen met kunst

Chillen met kunst combineert aandachtsoefeningen met het beschouwen van kunst. Wij maakten deze toolbox, omdat we uit het onderwijs de volgende signalen kregen:

• Kinderen staan vaak “aan”, zijn onrustig en snel afgeleid.
• De huidige beeldcultuur vraagt om visuele geletterdheid.

Chillen met kunst creëert ruimte tot dialoog over de verschillende perspectieven en inzichten. Ook inspireert het aangaan van een eigen creatief proces.

Prijs: €53,25 (inclusief BTW en verzending)

DOT, 3e boom rechts!

Wat is je visie op cultuureducatie? DOT helpt je daarbij. Samen met je team ga je in discussie, waarbij je gezamenlijk een stip op de horizon zet.

In de toolbox vind je 4 sets met stellingen en een handleiding. De handleiding informeert je uitgebreid over elke stap.

Prijs: €68,25 (inclusief BTW en verzending)

PIONIER! abonnement

PIONIER! brengt kunst op school. We hopen dat we met het complete lespakket leerkrachten helpen bij het bieden van een creatieve leeromgeving voor de kinderen.

PIONIER! helpt niet alleen scholen, we zijn er ook voor PABO’s, culturele organisaties en kunstenaars. Eigenlijk voor iedereen die met kinderen werkt. Om iedereen toegang te kunnen geven tot PIONIER! bieden we ook individuele abonnementen aan.

Prijs: 75,- (exclusief BTW)

Werkboek PIONIER! grondhouding

Let op: tijdelijk niet verkrijgbaar, bij interesse kan er alvast gereserveerd worden.

Een goede creatieve les, is er één waarin je leerlingen de ruimte biedt om hun eigen ontdekkingen in het creatieve proces te doen. Maar hoe begeleid je nou dertig kinderen allen in hun eigen creatieve proces. PIONIER! heeft een werkwijze ontwikkeld, waarmee je als leerkracht of kunstenaar in de klas kinderen tot hun recht laat komen. Dit werkboek biedt je tips, oefeningen en geeft je inzicht in creativiteit en hoe dit te begeleiden.

Prijs: 26,45 (inclusief BTW en verzending)

Pagina’s: 60

Bestellingen

De producten op deze pagina zijn simpel te bestellen. Via de link bij elk product kom je in het bestelproces. Je kan makkelijk met iDeal afrekenen. De prijs, zoals vermeld op de bestelpagina is inclusief BTW en verzendkosten. Je ontvangt per product een factuur. Wil je meerdere producten bestellen, of heb je andere vragen? Mail dan je vraag en/of je bestelling met verzend/factuuradres dan naar info@kopakan.nl.

De levertijd over al deze producten bedraagt vijf werkdagen. Wil je je bestelling sneller, neem ook dan even contact op per mail, dan kijken we of we het voor je kunnen regelen.